Regio's

Metaalhandel in Kortrijk nodig? Welkom bij Staalhandel Rosseel!

Ben je op zoek naar een betrouwbare metaalhandel in de regio Kortrijk, met een divers aanbod en uitmuntende service? Dan ben je bij Staalhandel Rosseel aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier voor verschillende doelgroepen, waaronder aannemers die bouwmaterialen nodig hebben en kunstenaars op zoek naar specifieke benodigdheden. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

Staalhandel Rosseel: jouw metaalhandel in Kortrijk en ver daarbuiten

Staalhandel Rosseel is al jaren gevestigd in Tielt. In onze metaalhandel maken we zelf geen eindproducten, maar leveren we wel alle benodigde materialen voor jouw projecten. De mogelijkheden bij ons zijn uitgebreid: je kunt bij ons terecht voor een specifiek op maat gemaakt stuk, maar ook voor grote hoeveelheden metalen. Ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Daarnaast onderscheidt Staalhandel Rosseel zich met deskundige metaalbewerkingen en hoogwaardige service. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de materialen op jouw werf te laten afleveren. Wij zorgen voor een volledige service, zodat je zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Onze service beperkt zich uiteraard niet tot Tielt; deze bieden we aan in een bredere regio. Klanten die een metaalhandel zoeken in Kortrijk en omgeving zijn bij ons aan het juiste adres. Bovendien hebben we sinds enkele jaren een dochterbedrijf, Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx, in Oostkamp. Dankzij de hechte samenwerking tussen beide bedrijven, bedienen wij klanten in heel West- en Oost-Vlaanderen.

Ontdek ons ruime aanbod en vakkundig maatwerk

Het assortiment van Staalhandel Rosseel is zo uitgebreid, dat het bijna onmogelijk is om alles op te sommen. We bieden onder andere diverse soorten profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, roosters, staalproducten en non-ferromaterialen aan.

Alle producten kunnen nauwkeurig op maat worden gezaagd of gesneden. Daarnaast verzorgen wij laswerken en boringen. Staalhandel Rosseel is dus niet zomaar een leverancier; wij bieden maatwerk dat precies is afgestemd op jouw behoeften. Deze factoren maken ons de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar een professionele metaalhandel in Kortrijk.

Zowel Staalhandel Rosseel als dochterbedrijf MHH zijn familiebedrijven met een rijke geschiedenis, veel ervaring en uitgebreide kennis in de sector. Bij ons is jouw project dan ook in goede handen. Heb je vragen over ons assortiment, de bewerkingen of onze dienstverlening? Wij helpen je graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons team.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Rosseel NV
Gruuthusestraat 8
8700 Tielt
Site Ruddervoorde
Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx
Bergenstraat 2/A
8020 Ruddervoorde (Oostkamp)
metaalhandel-hemeryck.be

Magazijnen
ma-do: 7u-12u & 12.30u-16u30
vrijdag: tot 15u

(Laatste aanmelding één uur voor sluiting)

Burelen
ma-do: 8u-12u & 12u30-16u30
vrijdag: tot 15u