Regio's

Metaalhandel in Aalter nodig? Welkom bij Staalhandel Rosseel!

Ben je op zoek naar een betrouwbare metaalhandel in de regio Aalter, met een breed assortiment en uitstekende service? Dan ben je bij Staalhandel Rosseel aan het juiste adres. Wij zijn de ideale leverancier voor diverse doelgroepen. Aannemers kunnen bij ons terecht voor bouwmaterialen, maar ook kunstenaars en andere professionals vinden bij ons hun benodigdheden. Lees hieronder meer over wat we te bieden hebben.

Rosseel als metaalhandel in Aalter en omstreken

Staalhandel Rosseel is al sinds jaar en dag gevestigd in Tielt. In onze metaalhandel maken we zelf geen eindproducten, maar leveren we alle benodigde materialen voor jouw projecten. De mogelijkheden zijn talrijk: van specifieke stukken op maat tot grote hoeveelheden metalen. Ons team staat altijd voor je klaar.

Daarnaast onderscheiden we ons bij Staalhandel Rosseel door onze deskundige metaalbewerkingen en uitstekende service. Materialen kunnen bijvoorbeeld direct op jouw werf worden geleverd. Zo bieden we een volledige service die je helpt zo efficiënt mogelijk te werken.

Onze service beperkt zich niet tot Tielt. Ook klanten in Aalter en omgeving kunnen bij ons terecht. Bovendien beschikken we over een dochterbedrijf, Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx, in Oostkamp. Dankzij de nauwe samenwerking tussen beide bedrijven kunnen wij klanten in heel West- en Oost-Vlaanderen bedienen.

Ontdek ons brede assortiment en vakkundig maatwerk

Het assortiment van Staalhandel Rosseel is zo divers dat het haast onmogelijk is alles op te sommen. Bij ons vind je onder andere diverse profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, roosters, staalproducten en non-ferromaterialen.

Al onze producten kunnen nauwkeurig op maat worden gezaagd of gesneden. We verzorgen ook laswerken en boringen. Bij Staalhandel Rosseel krijg je dus niet alleen materiaal, maar ook maatwerk dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. Daarom zijn wij de ideale partner voor iedereen op zoek naar een professionele metaalhandel in regio Aalter.

Zowel Staalhandel Rosseel als ons dochterbedrijf MHH zijn familiebedrijven met een rijk verleden, veel ervaring en uitgebreide knowhow in de sector. Je project is bij ons in goede handen. Heb je vragen over ons assortiment, de beschikbare bewerkingen of onze service? Neem dan gerust contact op met ons team. We helpen je graag verder.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Rosseel NV
Gruuthusestraat 8
8700 Tielt
Site Ruddervoorde
Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx
Bergenstraat 2/A
8020 Ruddervoorde (Oostkamp)
metaalhandel-hemeryck.be

Magazijnen
ma-do: 7u-12u & 12.30u-16u30
vrijdag: tot 15u

(Laatste aanmelding één uur voor sluiting)

Burelen
ma-do: 8u-12u & 12u30-16u30
vrijdag: tot 15u