Regio's

Metaalhandel in Wingene nodig? Welkom bij Staalhandel Rosseel!

Ben je op zoek naar een betrouwbare metaalhandel in de regio Wingene die een breed scala aan producten aanbiedt en uitstekende service levert? Dan ben je bij Staalhandel Rosseel aan het juiste adres. Wij zijn de ideale leverancier voor diverse doelgroepen. Aannemers kunnen bij ons terecht voor bouwmaterialen, terwijl ook kunstenaars en andere professionals hun benodigdheden bij ons vinden. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Rosseel als metaalhandel in Wingene en omstreken

Staalhandel Rosseel heeft zijn thuisbasis in Tielt. In onze metaalhandel produceren we zelf geen eindproducten, maar we leveren wel alle benodigde materialen voor jouw projecten. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Of je nu een specifiek stuk op maat nodig hebt of grote hoeveelheden metaal, je kunt altijd bij ons terecht. Ons team staat altijd klaar om je te helpen. Daarnaast onderscheiden we ons bij Staalhandel Rosseel door onze deskundige metaalbewerkingen en uitstekende service. We kunnen de materialen zelfs bij jou op de werf leveren, zodat je zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Onze service beperkt zich uiteraard niet tot Tielt, maar strekt zich uit over een ruime regio. Dus ook als je een metaalhandel in Wingene en omgeving zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds enkele jaren hebben we met Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx in Oostkamp zelfs een dochterbedrijf. Door de sterke samenwerking tussen beide bedrijven kunnen we klanten in heel West- en Oost-Vlaanderen uitstekend bedienen. Vanuit beide vestigingen is Wingene erg dichtbij, waardoor een feilloze service verzekerd is.

Ontdek ons uitgebreide assortiment en vakkundig maatwerk

Het aanbod van Staalhandel Rosseel is bijna te uitgebreid om volledig op te sommen. Bij ons vind je onder andere diverse soorten profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, roosters, staalproducten en non-ferromaterialen. Alle producten kunnen nauwkeurig op maat worden gezaagd of gesneden, en we verzorgen ook laswerken en boringen. Staalhandel Rosseel biedt maatwerk dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. Deze factoren maken ons de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar een professionele metaalhandel in Wingene.

Zowel Staalhandel Rosseel als dochterbedrijf MHH zijn familiebedrijven met een rijke geschiedenis, veel ervaring en uitgebreide knowhow in de sector. Bij ons is jouw project in goede handen. Heb je vragen over ons assortiment, de beschikbare bewerkingen of onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. We helpen je graag verder.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Rosseel NV
Gruuthusestraat 8
8700 Tielt
Site Ruddervoorde
Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx
Bergenstraat 2/A
8020 Ruddervoorde (Oostkamp)
metaalhandel-hemeryck.be

Magazijnen
ma-do: 7u-12u & 12.30u-16u30
vrijdag: tot 15u

(Laatste aanmelding één uur voor sluiting)

Burelen
ma-do: 8u-12u & 12u30-16u30
vrijdag: tot 15u