Regio's

Metaalhandel in Gent nodig? Welkom bij Staalhandel Rosseel!

Ben je op zoek naar een betrouwbare metaalhandel in de regio Gent, met een breed assortiment en uitstekende service? Dan ben je bij Staalhandel Rosseel aan het juiste adres. Wij zijn de geschikte leverancier voor diverse doelgroepen. Of je nu aannemer bent en bouwmaterialen nodig hebt, of kunstenaar bent die op zoek is naar bepaalde benodigdheden, wij hebben wat je zoekt. Lees verder om meer te ontdekken over onze mogelijkheden.

Rosseel: jouw metaalhandel in Gent (en daarbuiten)

Staalhandel Rosseel is al jaren gevestigd in Tielt. Wij produceren zelf geen eindproducten, maar leveren wel alle benodigde materialen voor jouw projecten. Onze mogelijkheden zijn uitgebreid: je kunt bij ons terecht voor zowel op maat gemaakte stukken als grote hoeveelheden metalen. Ons team staat altijd voor je klaar.

Daarnaast maken we bij Staalhandel Rosseel ook het verschil met onze deskundige metaalbewerkingen en uitstekende service. Zo kunnen we de materialen bij jou op de werf leveren, zodat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Onze service is zeker niet beperkt tot Tielt; wij bedienen een veel bredere regio. Ook klanten in Gent en omgeving kunnen bij ons terecht. Sinds enkele jaren hebben wij ook een dochterbedrijf, Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx in Oostkamp. Dankzij de sterke samenwerking tussen beide bedrijven zijn wij in staat klanten in heel West- en Oost-Vlaanderen vlot te bedienen.

Ontdek ons brede assortiment en vakkundig maatwerk

Het aanbod bij Staalhandel Rosseel is bijna te uitgebreid om volledig op te sommen. Bij ons vind je onder andere diverse soorten profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen, roosters, staalproducten en non-ferromaterialen.

Al deze producten kunnen nauwkeurig op maat worden gezaagd of gesneden, en wij staan ook in voor laswerken of boringen. Staalhandel Rosseel biedt dus niet alleen materialen, maar ook maatwerk dat perfect op jouw behoeften is afgestemd. Dit maakt ons de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar een professionele metaalhandel in de regio Gent.

Zowel Staalhandel Rosseel als dochterbedrijf MHH zijn familiebedrijven met een rijke geschiedenis, veel ervaring en uitgebreide kennis in de sector. Je project is bij ons zeker in goede handen. Heb je nog vragen over ons assortiment, de beschikbare bewerkingen of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met ons team; we helpen je graag verder.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Rosseel NV
Gruuthusestraat 8
8700 Tielt
Site Ruddervoorde
Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx
Bergenstraat 2/A
8020 Ruddervoorde (Oostkamp)
metaalhandel-hemeryck.be

Magazijnen
ma-do: 7u-12u & 12.30u-16u30
vrijdag: tot 15u

(Laatste aanmelding één uur voor sluiting)

Burelen
ma-do: 8u-12u & 12u30-16u30
vrijdag: tot 15u