Blog

Uitbouw van onze metaalbewerkingen

Trouwe klanten weten al langer dat we bij Staalhandel Rosseel een enorm aanbod met staal- en metaalproducten hebben. Nu breiden we ook onze metaalbewerkingen op maat nog verder uit, om zo een steeds betere service aan te bieden.

Uitbouw van onze metaalbewerkingen

Al tientallen jaren staat Staalhandel Rosseel bekend vanwege het enorme aanbod. Wie op zoek is naar profielen, buizen, platen, betonstaal, bouwmaterialen, bevestigingsmateriaal, roosters of zelfs non-ferro, kan steeds bij ons terecht.

Nu zijn we stelselmatig ook onze metaalbewerkingen aan het uitbouwen. Simpele bewerkingen werden sowieso al uitgevoerd bij Staalhandel Rosseel en deze service kreeg een boost bij de overname van Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx, ons dochterbedrijf in Oostkamp. Hier lag de focus al meer op bewerkingen, waardoor beide vestigingen elkaar uitstekend versterken. In de zomer van 2023 schakelden wij nog een versnelling hoger, door een extra ervaren medewerker in huis te halen. Zo kunnen we ook in Tielt nog meer metaalbewerkingen aanbieden.

Metalen platen op maat plooien, diverse laswerken en boringen, zaagsneden aanbrengen met de lintzaag … De mogelijkheden op het vlak van metaalbewerkingen zijn uitgebreid en sterk afhankelijk van de voorkeuren van de klant. Neem dus gerust vrijblijvend contact op om samen tot de beste werkwijze te komen. Vervolgens kan je de afgewerkte producten bij ons afhalen of simpelweg laten leveren op de werf. Handig, toch?

Interesse in de professionele metaalbewerkingen van Staalhandel Rosseel?

Rosseel NV
Gruuthusestraat 8
8700 Tielt
Site Ruddervoorde
Metaalhandel Hemeryck-Heindryckx
Bergenstraat 2/A
8020 Ruddervoorde (Oostkamp)
metaalhandel-hemeryck.be

Magazijnen
ma-do: 7u-12u & 13u-17u15
vrijdag: tot 15u45

Burelen
ma-do: 8u-12u & 13u-17u
vrijdag: tot 15u30

Lossen in magazijnen
ma-do: 7u30-12u & 13u-16u
vrijdag: 8u-12u

Nieuw vanaf juli 2024:

Magazijnen
ma-do: 7u-12u & 13u-16u30
vrijdag: tot 15u

(Laatste aanmelding één uur voor sluiting)

Burelen
ma-do: 8u-12u & 12u30-16u30
vrijdag: tot 15u